Senaste från OPOs värld

Vinnare i årets skyltfönstertävling...

2021-04-06

Vinnaren i årets KunoQvist Skyltfönstertävling i Sverige blev A-optik i Alvesta.

GLAD PÅSK!

2021-03-31

Påsk i Skåne är lika med konst. Denna Påsken till ära har vi beställt nya foto konstverk från Kimberley Ahlström, konstnären från Skåne som nu bor och verkar i Kiruna.

Hur gör man praktik på Teams?

2021-03-31

I morgon är sista dagen för vår praktikant, Emma Lanevi från IHM där hon läser till E-commerce manager. Det har varit otroligt kul och lärorikt att ha henne här och nu hoppas vi på att Emma och hennes grupp ska göra sin uppsats hos oss de kommande fem veckorna. Denna praktikperiod har varit väldigt annorlunda på grund av Corona då Emma, liksom resten av hennes studiekamrater valt att inte sköta sin praktik på plats, utan till största delen online. Helt förståeligt och klokt, men lite extra krångligt på ett ställe som OPO där vi faktiskt varit på plats på kontoret mer eller mindre under hela pandemin. Här kan du läsa Emmas vinkel på hur det är att vara nybakad student mitt i en Corona pandemi.

Lägg ägget i korgen!

2021-03-22

Var med och tävla om 10 påskägg knökfulla med godis (i papper). Vi har gömt dem tillsammans med våra fina bågar i webshoppen.

HANDSPRIT SOM GIVE AWAY

2021-03-17

Vi har väntat i några månader på vårens give-aways till våra optiker och nu är de på väg till vårt lager!

SUPERSNYGGA NPS SOLBÅGAR

2021-03-01

Nu kan du beställa våra supersnygga NPS solbågar direkt i vår shop, eller från någon av våra säljare. Vårens nyheter är en liten men välgjord kollektion av blandade herr och dambågar i acetat och metall.

3 anledningar att använda bluelight glasögon

2021-02-03

Coronapandemin har lett till en så kallad chockdigitalisering, visar den årliga undersökningen som mäter svenskarnas internetvanor. Under coronapandemin har arbete och studier i mångt och mycket bedrivits hemifrån. Samtidigt har många pensionärer varit tvungna att använda internet för att kunna ha ett fungerande liv. Skärmanvändandet ökar och mer än åtta av tio tillfrågade tycker att de har för mycket skärmtid. Så vad kan vi göra för att bibehålla vår ögonhälsa i denna uppkopplade värld? Svaret lyder, genom att begränsa blåljusstrålning/bluelight.

Skyltfönstertävling S/S 21

2021-01-17

Även om man inte får vara många INNE i butiken får man ju stå UTANFÖR och kika. Så, vi kör på med en skyltfönstertävling även denna vår.

Protect your eyes in the mountains

2021-01-15

Our French specialists in sports eyewear, located in the Jura Mountains, have prepared a really nice info material for you!

Digitalt marknadspaket

2021-01-04

Bästa kund, inför denna säsong har vi gjort ett digitalt marknadspaket till dig! Här hittar du filmer och bilder med våra produkter som är anpassade för Sociala medier & webben.