Senaste från OPOs värld

All you want for Christmas är finaste chokladasken!

2021-11-29

I vår shop finns det många fina saker, men under december gömmer det sig även 23 julnissar där. Du som handlar i shoppen och hittar en av nissarna - lägg den i din varukorg så skickar vi med julchoklad i din order/paket!

I år ger vi en julklapp till världen!

2021-11-29

Vi har som tradition att ge julgåvor till något som gör gott för andra. I år har vi beslutat att ge ett bidrag till Vaccine forward. En organisation av frivilliga från näringslivet som samlar in pengar till Covid vaccinationer i länder med sämre resurser.

NEW DESIGN INTERN

2021-09-29

Let us present Olivia Johnsson, our new intern, straight from Milan where she worked as an industrial designer for kitchen aid tools. Now, she will learn everything about eyewear design together with our creative manager Anna Mälstad. Olivia is mostly welcome!

KunoQvist på Woman in red

2021-09-20

Den 8 Oktober är det återigen Woman in Red. Denna gång på Malmö Live med massor av vaccinerade gäster. KunoQvist är med som sponsor och vi kommer finnas på plats på eventet samt har med bågar från höstens kollektion på modevisningen. Köp en biljett och stöd forskningen kring kvinnors hälsa!

Massor av höstnyheter

2021-08-30

Vi är snart inne i september, mässorna är i full gång och lagret svämmar över av alla fantastiska nyheter. Vi har svårt att säga om det är KunoQvist Blastin i rose/guld som kommer bli höstens storsäljare eller kanske herrbågen Paulinio? Eller, varför inte någon från varumärket YOUNG?

MÄSSKALENDER FW 2021

2021-07-22

I år är det mässor igen och ingen är gladare över det än vi på OPO Scandinavia. Vi har saknat kontakten med våra kunder något oerhört. Så, vi tänkte dra på med lite extra mycket festkänsla denna höst. Först ut är C-OPTIKK mässan i Oslo där vi är på plats.

Sommarens öppettider

2021-07-07

Vi tackar våra kunder för en helt fantastisk vår och sommarperiod. Det har varit en stor glädje att trots pandemirestriktiopner få serva er med marknadens snyggaste bågar. Men nu behöver vi pusta ut lite efter detta intensiva halvår.

Vinn bukett till mor

2021-05-21

Nu ska vi kora världens bästa mamma. Med er hjälp. På OPO Instagram och Facebook kan du nominera världens bästa mamma som kan vinna en mors dags bukett till den 30 maj!

OPO växer

2021-05-11

Vi stärker upp vår designstudio med Anna Hörling. Anna är industridesigner med glasögonfokus som haft egen verksamhet under många år.

Välkommen Bollé brands

2021-05-03

Vi har glada nyheter. Från och med maj 2021 är OPO Scandinavia ny distributör av Bollé brands i Skandinavien. Bollé brands är det franska företaget med hundraåriga anor, som tillverkar högteknologiska solbågar för sportiga människor under de tre varumärkena Bollé, Cebé och Serengeti.