Senaste från OPOs värld

OPO Scandinavia stödjer, genom varumärket YOUNG, forskningen av typ 1-diabetes

2023-01-10

Idag är typ 1-diabetes Sveriges vanligaste, livshotande och obotliga sjukdom hos barn och ungdomar. Trots modern teknik och bättre behandling leder typ 1-diabetes ofta till svåra följdsjukdomar och ett förkortat liv. Det enda som kan leda till ett botemedel är forskning.

Kom och möt oss (och våren) i Stockholm!

2022-12-14

Den 3 – 4 februari är det dags för Optikmässan i Stockholm, och självklart har OPO Scandinavia en monter på Nordens största mötesplats för optikbranschen.

Hitta tomten!

2022-11-25

Nedräkningen till julen har börjat! Mellan den 1 och 22 december är det tomtejakt i OPOs webbshop.

Magiska vinterbilder i samarbete med Kimberley Kitti

2022-11-25

Kimberley Ahlström Kitti har än en gång skapat vackra och stämningsfulla bilder för KunoQvist inför december. Som en del i samarbetet skänker OPO Scandinavia pengar till Barncancerfondens livsviktiga arbete.

Martina är ny affärsutvecklingsansvarig på OPO

2022-10-17

Under 2022 har OPO Scandinavia växt så det knakar! Och nu växer vi lite till. I oktober började Martina Blomén som affärsutvecklingsansvarig och med sig i bagaget har hon mångårig erfarenhet av optikbranschen. Tjänsten är ny och Martina kommer att hjälpa OPO att utvecklas ännu mer på marknaden. Vi lämnar över ordet till Martina som får berätta lite mer om sig själv.

KunoQvist på Seniormässan i Stockholm

2022-10-17

Den 4 - 6 oktober var KunoQvist på plats under Seniormässan i Stockholm.

NPS-familjen växer!

2022-10-07

Nu kan OPO Scandinavia erbjuda en ny produkt i vårt växande sortiment: NPS Suncovers.

Sarah är vår nya marknadskommunikatör

2022-09-05

Den 1 september började Sarah Lavesson som ny marknadskommunikatör på OPO Scandinavia. Nu är vi full styrka på marknadsavdelningen igen och laddade inför hösten! Sarah kommer senast från ZEISS och har med sig värdefull erfarenhet och förståelse för optikbranschen. Vi låter Sarah presentera sig själv:

Härliga höstnyheter

2022-08-16

Efter en sommar med sol och värme (som följt med oss ända in i augusti) är vi redo för en härlig och fartfylld höst!

Ny säljare på OPO för Bollé brands

2022-08-16

I höst välkomnar vi Kristoffer Folkstrand till gänget på OPO Scandinavia! Som fältsäljare kommer Kristoffer att resa Sverige runt med varumärkena Serengeti, Bollé och Cébé.