Senaste från OPOs värld

KunoQvist på Woman in red

2021-09-20

Den 8 Oktober är det återigen Woman in Red. Denna gång på Malmö Live med massor av vaccinerade gäster. KunoQvist är med som sponsor och vi kommer finnas på plats på eventet samt har med bågar från höstens kollektion på modevisningen. Köp en biljett och stöd forskningen kring kvinnors hälsa!

Massor av höstnyheter

2021-08-30

Vi är snart inne i september, mässorna är i full gång och lagret svämmar över av alla fantastiska nyheter. Vi har svårt att säga om det är KunoQvist Blastin i rose/guld som kommer bli höstens storsäljare eller kanske herrbågen Paulinio? Eller, varför inte någon från varumärket YOUNG?

MÄSSKALENDER FW 2021

2021-07-22

I år är det mässor igen och ingen är gladare över det än vi på OPO Scandinavia. Vi har saknat kontakten med våra kunder något oerhört. Så, vi tänkte dra på med lite extra mycket festkänsla denna höst. Först ut är C-OPTIKK mässan i Oslo där vi är på plats.

Sommarens öppettider

2021-07-07

Vi tackar våra kunder för en helt fantastisk vår och sommarperiod. Det har varit en stor glädje att trots pandemirestriktiopner få serva er med marknadens snyggaste bågar. Men nu behöver vi pusta ut lite efter detta intensiva halvår.

Vinn bukett till mor

2021-05-21

Nu ska vi kora världens bästa mamma. Med er hjälp. På OPO Instagram och Facebook kan du nominera världens bästa mamma som kan vinna en mors dags bukett till den 30 maj!

OPO växer

2021-05-11

Vi stärker upp vår designstudio med Anna Hörling. Anna är industridesigner med glasögonfokus som haft egen verksamhet under många år.

Välkommen Bollé brands

2021-05-03

Vi har glada nyheter. Från och med maj 2021 är OPO Scandinavia ny distributör av Bollé brands i Skandinavien. Bollé brands är det franska företaget med hundraåriga anor, som tillverkar högteknologiska solbågar för sportiga människor under de tre varumärkena Bollé, Cebé och Serengeti.

Vinnare i årets skyltfönstertävling...

2021-04-06

Vinnaren i årets KunoQvist Skyltfönstertävling i Sverige blev A-optik i Alvesta.

GLAD PÅSK!

2021-03-31

Påsk i Skåne är lika med konst. Denna Påsken till ära har vi beställt nya foto konstverk från Kimberley Ahlström, konstnären från Skåne som nu bor och verkar i Kiruna.

Hur gör man praktik på Teams?

2021-03-31

I morgon är sista dagen för vår praktikant, Emma Lanevi från IHM där hon läser till E-commerce manager. Det har varit otroligt kul och lärorikt att ha henne här och nu hoppas vi på att Emma och hennes grupp ska göra sin uppsats hos oss de kommande fem veckorna. Denna praktikperiod har varit väldigt annorlunda på grund av Corona då Emma, liksom resten av hennes studiekamrater valt att inte sköta sin praktik på plats, utan till största delen online. Helt förståeligt och klokt, men lite extra krångligt på ett ställe som OPO där vi faktiskt varit på plats på kontoret mer eller mindre under hela pandemin. Här kan du läsa Emmas vinkel på hur det är att vara nybakad student mitt i en Corona pandemi.