Plus en på ekonomiavdelningen: välkommen till OPO!

2023-12-01

I takt med att OPO Scandinavia utvecklas har vi nu fått en ny kollega på ekonomiavdelningen. Vi hälsar Priscilla Kronkvist varmt välkommen till oss i sin roll som Finansiell controller.

Priscilla kommer att arbete tillsammans med Rebecka Henriksson och tillsammans blir de ett starkt team som hjälper OPO framåt. Här får Priscilla chans att berätta lite mer om sig själv.

Jag har under hela min karriär arbetat med ekonomi på olika nivåer och företag. Det har varit en stor erfarenhet att se hur olika verksamheter fungerar, alltifrån ingenjörsverksamhet, vindkraft & värmekraftverk, juicetillverkning, segelbåtar, bilbarnstolar/barnvagnar, frakt inom flyg, tillverkning av antenner till mobiltelefoner, byggprojekt, ja listan kan göras lång vid det här laget. Så nu känns det väldigt spännande att få vara med på OPO Scandinavias resa och lära känna optikbranschen.

Jag bor i centrala Malmö med min man och vår dvärgschnauzer. Vi har även en utflugen dotter på snart 25 år. På fritiden älskar vi att resa, och hamnar allt som oftast i Italien. Vi tycker att Italien har väldigt mycket att erbjuda. Fantastisk skidåkning, härliga stränder, shopping samt ett enormt utbud av sevärdheter/kulturliv. Och inte att förglömma, den goda maten. Jag har även ett stort intresse för heminredning och gillar att strosa runt i sådana butiker, därför blir det gärna en sväng inom Nederländerna på väg mot Italien, som just har vår stil.

OPO Scandinavia känns verkligen som ett trivsamt och härligt företag och jag ser fram emot att lära känna alla kollegor och kunder. Just nu är jag väldigt fokuserad på att se över hur ekonomin fungerar här och hur jag kan använda min kunskap och erfarenhet till att utveckla och tillföra så mycket som möjligt. 

Kul att vara här!

 

Alla nyheter