OM OSS

OPO Scandinavia designar, marknadsför och säljer glasögonbågar, tillbehör och verktyg till – och i samarbete med – optikbranschen. Vi känner oss hemma i hela Norden och vi jobbar alltid nära våra kunder.

SERVICE UTÖVER DET VANLIGA

Vi är kända för vår service som är lite utöver det vanliga. 

Vår service består i en otroligt kunnig och tillgänglig kundtjänst som pratar alla nordiska språk. Vi har ett centralt lager i Malmö, varifrån alla leveranser går snabbt, inte minst alla reservdelar som lagerför. Vi har lokala, närvarande säljare för varje marknad och vi har en stab som gör sitt bästa för att serva med ekonomi och marknadsbehov.

DESIGN THINKING

Vår designavdelning är alltid minst ett år före oss andra i sina processer och har gedigen utbildning och lång erfarenhet av att designa bågar. Vi arbetar kundfokuserat i att ta fram produkter. 

HISTORIA

OPO Scandinavia grundades 1996.

Sedan våren 2022 ägs OPO Scandinavia av företagsgruppen Seafire AB. Med Seafire som ägare har OPO fått en ägare/styrelse som ska hjälpa företaget utvecklas långsiktigt. Och det går bra för OPO Scandinavia. Sedan Irena Färemo, fd ekonomichef på OPO, tog över ledarskapet 2015 har företaget växt stadigt.

Vi har idag huvudkontor, ateljé och visningslokaler högst upp i ett före detta tryckeri, i Malmös äldsta industriområde. Här är du som optiker och kund hos oss alltid hjärtligt välkommen på besök. Då och då ordnar vi optikerkvällar med föreläsningar om designprocessen och visning av våra senaste kollektioner.