SAMARBETEN

Välkommen till vår värld!

Vi är experter på vanliga glasögon, det som med en fackterm kallas för oftalmiska glasögon. Allt fler människor ser sina glasögon som en viktig stilmarkör. Bågarna ska inte bara vara snygga. Kvalitet, passform och tekniska anpassningar till glasen kan vara helt avgörande för om en optiker ska ta in dem i butiken.

Vad många inte vet är att oftalmiska glasögon är en större marknad och har ett högre förädlingsvärde än solglasögon.

Fem starka skäl för licenssamarbete

  • Naturlig utvidgning av varumärket
  • Stort mervärde för kunder och fans
  • Minimal arbetsinsats från er sida – vi tar ansvar för helheten
  • Ni har full kontroll över design och varumärke
  • God lönsamhet

Distribution och B2B-försäljning

Vi når stora delar av optikermarknaden förutom lågprisbutikerna. Antingen via egna säljare och agenter eller via starka distributörer. Totalt når vi över 2 000 optiker i Skandinavien och vi har avtal med era stora och välkända optikkedjor.

Produktion

Vi har merparten av vår tillverkning i Asien. Alla våra kontakter har stort tekniskt kunnande, lång erfarenhet av glasögontillverkning och är vana vid våra höga kvalitetskrav. Vi har två personer anställda i Asien som enbart arbetar med kvalitetskontroller.

Ett lyckat samarbete

Ett av våra licensvarumärken är WESC som vi samarbetat med sedan hösten 2014. Med rötter i den svenska skatekulturen skapar framgångsrika WESC street fashion för urbana kids i alla åldrar. Glasögonkollektionen distribueras till hela världen.

Samtliga modeller utstrålar den intellektuella och tillbakalutade streetattityd som WESC så framgångsrikt gjort till sin. Den första kollektionen gick över förväntan och sålde helt slut på ett par månader.

 

 

Hör av er om ni är intresserade av hur våra samarbeten går till.