Studio Eyewear vår/sommar 2024: Briljanta bågar att smycka djärva kvinnor

2024-02-05

Välkommen till Studio Eyewears värld! En värld av bågar designade av och för en kvinna som önskar mer än bara ett par glasögon. En kvinna som vill ge ett uttrycksfullt, djärvt och unikt intryck.

Studio Eyewears nya kapselkollektion har inspirerats av vackra ädelstenar som med sina unika former och tidlösa skönhet har älskats av kvinnor i alla tider. Som Marilyn Monroe sjöng; ”Diamonds are a girl best friend”. Likt föregående säsong, utspelar sig vårens kampanj i ett drömlikt universum som skapat genom artificiell intelligens, och där bågarna får liv när de bärs av kvinnorna som befolkar denna fantasivärld.

Genom att använda AI får Studio Eyewear möjligheten att skapa ett kreativt uttryck i både miljö och känsla. Bågarna – som designats i studion i Malmö – har fotograferats på riktiga personer, i samma ljus och med samma poser som sedan AI-modellerna avbildas i. Genom den nyskapande tekniken har både miljön och AI-modellerna fått ett eget liv där de finns på riktigt, men ändå inte. Betraktaren bjuds in i Studio Eyewears drömvärld där bågarna får spela huvudrollen och ges en unik möjlighet att samexistera i två parallella universum.

Inspirerad av gnistrande juveler, förkroppsligar varje båge de unika formerna och färgerna i dessa ädla stenar. De skarpa formerna i modellen Emerald och de mjuka kurvorna i Topaz, fångar essensen av ädelstenarnas skönhet och gör glasögonen till bärbara konstverk. Det exklusiva materialet förstärks av slipningar och fasetter som skapar känslan att befinna sig mitt i ett färgsprakande kalejdoskop.

Modellerna från Studio Eyewear är mer än bara glasögon, de är en symbol för styrka där bäraren tillåts omfamna sitt sanna jag med självförtroende. Bågarna pryder ansiktet som gnistrande smycken, och ger dess bärare en aura av självsäkerhet som lämnar ett bestående intryck på omvärlden.

Genom att resa in i Studio Eyewears AI-genererade värld får man bevittna den sömlösa harmonin mellan de utsökt designade bågarna och de konstfullt skapade kvinnorna. Denna synergi förstärker essensen av Studio Eyewears ledord: uttrycksfullt, vågat och unikt.

Om Studio Eyewear:

Studio Eyewear är ett svenskt varumärke som lanserades 2021. Varje kollektion kommer i en begränsad upplaga och säljs hos utvalda optiker. Bågarna tillverkas i ett premium-acetat från den välkända italienska leverantören Mazzucchelli och levereras i exklusiva förpackningar. Det högkvalitativa materialet garanterar både kvalitet och stil. Alla metalldelar är tillverkade av silver eller med en guldplätering.

Bakom Studio Eyewear står företaget OPO Scandinavia, en svensk glasögonproducent baserad i Malmö.

För mer information kontakta:
Sarah Lavesson
Marknad & Kommunikation på OPO Scandinavia
sarah.lavesson@opo.se or +46 701 46 62 73
www.studioeyewear.se || shop.opo.se/

Alla nyheter