NPS

Vi erbjuder en stor kollektion av prisvärda, så kallade terminalglasögon, som vi döpt till NPS, Nice Price Special. Från och med 2019 har vi även NPS sol som du kan läsa mer om längst ned på sidan.

NPS kollektionen har vi jobbat med sedan 2005 och den utvecklas ständigt i samarbete med våra kunder och marknaden. Nu kan vi erbjuda en mängd metallbågar med flex-skalmar, till både män och kvinnor, i olika färger och former. Vi har även flera trendiga acetatbågar i både klara röda färger, klassiska havana och mer neutrala svarta. Vi har valt att göra även dessa mer prisvärda infattningar i acetat i stället för sprutplast för att inte tumma på kvalitén. 

nps opo scandinavia nps opo scandinavia opo scandinavia nps nps opo scandinavia

NPS SOL

2019 släpptes vår nya sol kollektion, bestående av 11 modeller i vardera 3 färger.

Liksom vår NPS kollektion av oftalmiska bågar, består de av klassiska modeller med en viss trendfaktor.
I sol-kollektionen har vi valt att jobba med metall och acetat, ingen sprutplast, för att hålla på den goda kvalitet vi är kända för.

Den första solkollektionen består av 11 unisex modeller. Vissa känns mer manliga och andra mer kvinnliga. Acetaterna är en blandning av sobert svarta, några havanas och den transparent gröna. Metallbågarna finns i 5 olika färger.

Solglasögonen kommer med polariserande glas med 100% UV skydd.

Alla modeller är glasningsbara.