Cébé

Cébé är en pionjär inom tillverkning av sportbågar och erbjuder idag en rad solglasögon designade för att även möta kraven från den mest krävande kunden. Idag erbjuder de också en stor kollektion av kvalitetsprodukter för barn och ungdomar.

Prestanda inspirerad av bergen

Cébé startade som ett varumärke för bergsklättrare för över 100 år sedan. I dag utvecklar man produkter för kunder som söker adrenalinkickar inom olika extremsporter i naturen. Här är det viktigt med linser som klarar olika förhållanden på hög höjd. Bågarna ska andas och sitta perfekt trots svett och smuts.

Cébé Junior

Cébé har även en stor kollektion av kvalitetsprodukter för barn och ungdomar som OPO starkt kan rekommendera. Barns ögon är mer känsliga för solen är vuxna men glöms ofta bort. Här finns det väl sittande barnbågar som ser coola ut och fyller sin uppgift att skydda ögonen. 

I juniorsegmentet hittar du solglasögon för barn i åldrarna 2-10 år.

Alla juniorbågar är tillverkade i ultra flex TPX material med flexskalm. Linserna har 100% UV-skydd och blue light protection.

Fokus på linser

När du djupdyker i teknologin hos Cébé-linserna kan du läsa om de hållbara minerallinserna och de tåliga och betydligt lättare polykarbonatlinserna, idealiska för sport- och utomhusaktiviteter.

Linserna i Cébé-bågarna ger hög kontrast för att framhäva detaljer på stigar ute i naturen. Cébé arbetar också mycket med fotokroma linser som anpassar sig till de olika ljusförhållandena som finns i vår varierande natur.

Sportiga bågar

Cébé använder S´tech för sina bågar, en teknik designad tillsammans med och för atleter, för att säkerställa att bågarna sitter perfekt i ansiktet. Dessutom har de justerbara näskuddar, justerbara skalmar, halkskyddsgummi och double injection för maximal komfort utan tryckpunkter.

Flera av Cébé-modellerna har utbytbara linser och levereras även med 1 eller 2 reservlinser.