YOUNG

Young Eyewear är ett nytt varumärke med glasögonbågar för barn och ungdomar. Den första kollektion som kom sommaren 2020 har en limiterad upplaga när det gäller modeller. Vi kommer löpande utveckla och utöka antalet modeller utifrån trender, försäljning och önskemål från våra kunder.

TRENDIGA BÅGAR FÖR UNGA

Hur stor är en fyraåring? Vilka färger gillar 12 åringar? Behöver alla barn bågar som tål lek?

Istället för att försöka svara på de här frågorna med generella svar och anpassa oss till dem, har vi skapat en kombinerad kollektion av bågar för barn och ungdomar. Det är inte vi som ska bestämma vem som väljer den rosa bågen eller om den runda acetaten är trendig eller inte. Det är upp till den unga bäraren eller dennes föräldrar, att bestämma.

 

DU & VI

Young av OPO Scandinavia har i denna första kollektion ett limiterat antal modeller. Kollektionen kommer sedan utvecklas och anpassas beroende på trender, försäljning och kundernas önskningar.

Kollektionen kommer växa kontinuerligt och populära modeller blir kvar samtidigt som vi lägger till nya, trendiga stilar.

Vi har satt upp tre prisnivåer beroende på material, storlek och design.

Som kund hos oss kan du mixa och matcha fritt ur palette av bågar och uppdatera kollektionen du har i butik när behovet finns.

 

VAD PASSAR DIN KUND?

Det kommer alltid att finnas några lite mer trendiga bågar och några mer sportiga och praktiska. Vi kommer ta fram några som är mer traditionellt pojkaktiga och några mer flickiga. Det kommer finnas starka färger och mjuka. Du och dina kunder bestämmer vilka som passar er bäst.

Vi tror starkt att det här konceptet kommer förenkla det för oss och er att tillsammans skapa något som våra bärare verklige kommer att uppskatta!

TEEN/

TEEN delen av YOUNG A/W 2020 kollektionen är “less is more” bågar för den medvetne bäraren, eller den medvetna föräldern.

Vi har designat de här bågarna omsorgsfullt och färgsatt dem i subtila, trendiga nyanser, perfekta för höstens modebild.

USP: Gratis reservdelar i 2 år

Extra: Fodral och putsduk kan fås till gratis

BABY/KID/

Våra designers har varit lite mer kreativa när det gäller färgsättningen på bågarna för de lite mindre barnen. Du hittar färgen tuggummi-rosa som är en av trendfärgerna denna höst, samt en del transparenta toner.

Vårt fokus har legat på att skapa bågar med den perfekta passformen, gjorda för att tåla lek. Bågarna ska vara attraktiva nog för att ett barn ska vilja välja dem, matcha barnets eget utseende och göra föräldrarna nöjda. En svår uppgift, men vi tror att vi löste den!

USP: Gratis reservdelar i 2 år

Extra: Fodral och putsduk kan fås till gratis