YOUNG

Young Eyewear är kvalitetsbågar för barn och ungdomar, designade i OPO Scandinavias studio i Malmö. Den första kollektionen kom sommaren 2020 i en limiterad upplaga när det gäller modeller. Nu utvecklar vi löpande antalet modeller utifrån trender, försäljning och önskemål från våra kunder.

TRENDIGA BÅGAR FÖR UNGA

Hur stor är en fyraåring? Vilka färger gillar 12 åringar? Behöver alla barn bågar som tål lek?

Istället för att försöka svara på de här frågorna med generella svar och anpassa oss till dem, har vi skapat en kombinerad och bred kollektion av bågar för barn och ungdomar. Det är inte vi som ska bestämma vem som väljer den rosa bågen eller om den runda acetaten är trendig eller inte. Det är upp till den unga bäraren eller dennes föräldrar, att bestämma.

 

DU & VI

Kollektionen kommer att utvecklas och anpassas beroende på trender, försäljning och kundernas önskningar. Populära modeller blir kvar samtidigt som vi lägger till nya, trendiga stilar.

Vi har satt upp tre prisnivåer beroende på material, storlek och design.

Som optiker kund hos oss kan du mixa och matcha fritt ur palette nav bågar och uppdatera kollektionen du har i butik när behovet finns.

VAD PASSAR DIN KUND?

Det kommer alltid att finnas några lite mer trendiga bågar och några mer sportiga och praktiska. Vi kommer ta fram några som är mer traditionellt pojkaktiga och några mer flickiga. Det kommer finnas starka färger och mjuka. Du och dina kunder bestämmer vilka som passar er bäst.

Vi tror starkt att det här konceptet kommer förenkla det för oss och er att tillsammans skapa något som våra bärare verklige kommer att uppskatta!

 

TEEN/

TEEN delen av YOUNG kollektionen är “less is more” bågar för den medvetne bäraren, eller den medvetna föräldern.

Vi har designat de här bågarna omsorgsfullt och färgsatt dem i subtila, trendiga nyanser, perfekta för den gällande modebilden.

USP: Gratis reservdelar i 2 år

Extra: Fodral och putsduk kan fås till gratis

BABY/KID/

Våra designers har varit lite mer kreativa när det gäller färgsättningen på bågarna för de lite mindre barnen. Du hittar färgen tuggummi-rosa i någon modell samt en del transparenta toner.

Vårt fokus här har legat på att skapa bågar med den perfekta passformen, gjorda för att tåla lek. Bågarna ska vara attraktiva nog för att ett barn ska vilja välja dem, de ska matcha barnets eget utseende och göra föräldrarna nöjda. En svår uppgift, men vi tror att vi löste den!

USP: Gratis reservdelar i 2 år

Extra: Fodral och putsduk kan fås till gratis

BARNBÅGAR

Vi är medvetna om att just barnbågar kan vara svåra att sälja för fristående optiker, när många av de stora kedjorna slumpar bort just barnbågar och i stället tar betalt för föräldrarnas bågar och glasögon. Men det finns en stor målgrupp som värderar både kvalitet i bågen, glaset och inte minst den service ni optiker kan erbjuda era kunder, framför ett lågt pris. Var tydliga med att familjer kan söka bidrag från landsting för barnbågar och att alla bågar i YOUNG kollektionen har reservdelar upp till två år*.

 

*Detta gäller två år efter inköp till butik.