Rudy Project

Alla sportglasögon från Rudy Project mixar mästerligt avancerad teknologi med snygg design och en känsla för smarta detaljer. Detta skapar en kollektion med några av världens bästa sportglasögon med ett stort utbud av RX–lösningar för sportutövare. OPO Scandinavia är återförsäljare av Rudy Project i Sverige, Norge, Danmark och Finland.

Power Flow i modellen Deltabeat

Power Flow i modellen Deltabeat

Banbrytande teknologi

Teknologi och avancerad vetenskap är själva hjärtat i varumärket Rudy Project. Sedan 1985 skapar man produkter med banbrytande teknologi och snygg design för alla sportutövare. Rudy Project har utrustat tusentals professionella idrottare och sportentusiaster över hela världen med några av världens bästa sportglasögon och högteknologiska RX-lösningar. Med fokus på idrottarens säkerhet, komfort och framför allt prestanda i alla sporter.

Justerbara sportbågar för individuell passform

Genom justerbara element så som näsdelar, skalmar, bumpers och framför allt glas, är produkterna mångsidiga och lätta att anpassa för olika individer för en perfekt passform. Rudy Project erbjuder glas tillverkade i polykarbonat och Trivex, tillgängliga i olika färger anpassade efter sportaktivitet och som enkelt kan växlas efter idrottarens behov.

 

Rörlig näsdel i modellen Rydon

Rörlig näsdel i modellen Rydon

Modell Astral i materialet Rilsan Clear

Modell Astral i materialet Rilsan Clear

Ride To Zero

Med sin satsning på ”Ride To Zero” erbjuder Rudy Project utvalda bågar i det nya materialet Rilsan Clear – ett bio-baserat material som består till 45% av ricinolja. Man lägger stor vikt vid att erbjuda produkter av en otroligt bra kvalitet i en tidlös design. Det finns också ett stort utbud av reservdelar för ökad livslängd på produkterna.