Vi uppdaterar systemet & får ny shop

2019-03-13

Nu händer det mycket under ytan här på OPO. Vi uppdaterar vårt affärssystem under mars månad, något som kan påverka den dagliga driften och kontakten med våra kunder, men vi tror inte att ni kommer märka mycket av det!

Ja, kära kunder, nu i mars ska vi genomföra en del större uppdateringar på våra system och tyvärr kommer det att påverka vår kontakt med er en del av dagarna.

 

VIKTIGA DATUM

Mailen nere 22-25 mars

Shoppen nere 25 mars

 

Vi uppdaterar vår affärssystem till en modernare version. Detta är planerat till den 25 mars. Samma dag uppdaterar vi även vår shop. Och i samband med detta ska vi även uppdatera våra mailklienter vilket innebär att vi inte kommer åt vår mail från den 22 till den 25 mars. 23 och 24 är ju helg, men fredagen och måndagen har vi ingen möjlighet att svara på era mail.

Systembytet kommer inte att påverka er utöver att det är nere den 25 mars.

 

NY SHOPP
Den uppdaterade shoppen får ett fräschare gränssnitt och en responsiv design, bättre anpassad för mobiler och läsplattor. Största skillnaden för er som kunder är att vi jobbar med filter i stället för menyval. Något som bör underlätta och ge en bättre överblick när man letar bågar.

Shoppen kommer vara nere den 25 mars och den 26 mars jobbar vi i shoppen med innehållet, men den ska fungera som vanligt. 

Vi tar tacksamt emot era tankar och synpunkter på den nya shoppen efter att den har släppts. Maila gärna till vår marknadsansvarige, lisa.loderus@opo.se så samlar hon ihop informationen. 

Utöver det så har vi utbildning den 13 och 14 mars på förmiddagen och kommer inte vara lika tillgängliga på telefon. 

Vi hoppas på er förståelse!!

 

 

 

 

 

Alla nyheter