En revolution inom expressivt mode, driven av AI

2023-05-02

Den nya AI-tekniken erbjuder en gränslös kreativitet där drömmar får fritt spelutrymme. En svindlande tanke som går hand i hand med idéen bakom varumärket Studio Eyewear som designar expressiva glasögon för kvinnor. Inför hösten 2023 revolutionerar Studio Eyewear glasögonbranschen genom att våga testa den nya tekniken till att ta fram AI-genererade kampanjbilder i vackert samspel med de verkliga glasögonbågarna.

Det är verkligt, men ändå inte. Det är mode med en touch av surrealism. Studio Eyewear har tagit kreativiteten till nästa nivå med hjälp av artificiell intelligens. Man har fotograferat den kommande höstkollektionens glasögonbågar och placerat dem i en drömvärld på människoliknande AI-modeller. I denna digitala fantasi får de riktiga glasögonen som designats av mänskliga händer, stå i centrum och ges en unik möjlighet att existera samtidigt i två universum. Här bjuds betraktaren in till Studio Eyewears egna drömvärld.

 

Att släppa lös kreativiteten genom AI

När världen vänds upp och ner väljer Studio Eyewear att bejaka förändringarna och utmana det alldagliga. Design- och marknadsteamet, i studion i Malmö, har med stort engagemang kastat sig ut i okänt territorium och lyckats skapa en representation av varumärkets värld på ett nytt och djärvt sätt. Det innovativa draget är inspirerat av varumärkets namne, studion; en fristad för gränslös kreativitet där underverk kan skapas.

De fascinerande kampanjbilderna är en perfekt blandning av banbrytande teknologi, fantasi och verklighet som ger kunden en ny spännande upplevelse.

”När du fördjupar dig i vår AI-drivna värld och ser den sömlösa harmonin mellan våra uttrycksfulla bågar och AI-modellerna, så förstärker synergin essensen av det Studio Eyewear står för; utryckfullhet, djärvhet och unicitet,” säger Anna Mälstad, chefsdesigner.

Studio Eyewear har alltid varit synonymt med uttrycksfulla glasögon för kvinnor som vågar sticka ut och har en personlig stil. De stora, djärva och färgglada bågarna är tillverkade av finaste acetat från den välkända italienska leverantören Mazzucchelli. Materialet av toppklass säkerställer hög kvalitet på varje båge. Alla metalldelar är silver- eller guldpläterade och gångjärnen är ”5-barrel hinges”.

Den nya kollektionen släpps i augusti.

Det här är Studio Eyewear - framtiden är nu.

www.studioeyewear.se

 

Designer: Anna Mälstad

Art director: Sarah Lavesson

Foto: Max Alm Norell

AI kreatör & Make up artist: Camilla Jonsson

 

For mer information kontakta:

Sarah Lavesson

Head of marketing OPO Scandinavia

sarah.lavesson@opo.se or +46 701 46 62 73

www.studioeyewear.se  ||  shop.opo.se

 

Alla nyheter