Sarah är vår nya marknadskommunikatör

2022-09-05

Den 1 september började Sarah Lavesson som ny marknadskommunikatör på OPO Scandinavia. Nu är vi full styrka på marknadsavdelningen igen och laddade inför hösten! Sarah kommer senast från ZEISS och har med sig värdefull erfarenhet och förståelse för optikbranschen. Vi låter Sarah presentera sig själv:

Jag är en livsnjutare av högsta rang. Jag bor i Staffanstorp med man, två tonårsbarn och två katter. På fritiden gillar jag att resa, vara i naturen, gå på konserter och umgås med vänner. 

Min yrkesbakgrund är brokig. Jag har jobbat i många branscher i ett flertal olika roller. Den röda tråden har alltid varit att jag drivs av design och layout som lockar både rent utseendemässigt och i maggropen. Jag studerade Graphics Art i Australien sen började jag min professionella bana på reklambyrå. Jag startade enskild firma några år för att sedan landa med katalogproduktion på Oriflame Cosmetics, där jag spenderade ett antal år. När jag sökte mig vidare så hamnade jag i lantbruks- och entreprenadbranschen, där jag jobbade med all slags marknadsföring både för återförsäljare och slutkund. En mycket spännande bransch med stora häftiga maskiner.

Jag sökte mig till ZEISS, för att jobba med att marknadsföra deras glasögonglas mot optiker och slutkund både för tryckt och digital media. Ett imponerande företag med många ben och lång historia. Med en stadig grund i optikbranschen så är jag redo för nya utmaningar på OPO Scandinavia där jag ser fram emot att driva marknadsföringen framåt både operativt och strategiskt.

Alla nyheter