Martina är ny affärsutvecklingsansvarig på OPO

2022-10-17

Under 2022 har OPO Scandinavia växt så det knakar! Och nu växer vi lite till. I oktober började Martina Blomén som affärsutvecklingsansvarig och med sig i bagaget har hon mångårig erfarenhet av optikbranschen. Tjänsten är ny och Martina kommer att hjälpa OPO att utvecklas ännu mer på marknaden. Vi lämnar över ordet till Martina som får berätta lite mer om sig själv.

Jag var 15 år när jag öppnade dörren till optikbranschen för första gången, inte visste jag väl då att detta skulle bli en plats för mig i stort sett hela mitt yrkesliv. Jag kommer nu från Synsam Group där jag började som säljare som tonåring och har därefter arbetat i olika roller inom bolaget. Jag kommer senast från rollen som försäljningschef. Nu är det dock dags för mig att ta mig an nya utmaningar inom branschen och ser fram emot att få arbeta med affärsutvecklingen på OPO Scandinavia! Vilket fantastiskt bolag att få chans att bli en del av, i skrivande stund är jag mitt uppe i introduktionen och jag stortrivs.

Jag bor idag i Skegrie, utanför Trelleborg, tillsammans med Peter och vår dotter Lisel, snart 1,5 år gammal. När jag inte arbetar så far vi allt som oftast runt på olika utflyktsmål i Skåne, upptäcker nya platser och njuter av våra favoriter. Jag är en riktig pysslare och älskar att fixa hemma, alltifrån smarta lösningar till inredning. Både jag och min sambo avnjuter gärna god mat, där han med fördel tillagar den då jag har, låt oss säga, vissa utmaningar i köket.

Nu introduceras jag på OPO och ser fram emot att lära mig bolaget. När jag är på banan hoppas jag att vi får möjlighet att ses i bågvimlet!

Allt gott
Martina Blomén

Alla nyheter