Tack för mig!

2022-06-21

Den 30 juni gör vår marknadsansvarige Lisa Loderus sin sista dag här på OPO. Vi håller på att rekrytera en ny marknadsperson för fullt och vill önska Lisa lycka till med nya jobbet på One Nordic. Här är lite tankar från Lisa innan hon slutar.

När jag kom till OPO i mars 2017 hade de precis bokat Viktoria Tolstoy som modell för KunoQvist. Höstens bilder skulle tas och jag bestämde mig för Lunds botaniska trädgård som location för plåtningen. Viktoria blev magisk på bilderna men man ser inte ett enda grönt blad på någon bild utan bara den grå betongväggen bakom.

 

Det tog något år att förstå sig på både produkten, som ju är väldigt liten och finurlig och kräver närbilder för att bli bra. Det tog även ett år att förstå sig på branschen där vi lever i symbios med varandra, bågleverantörer, linsproducenter och optiker. Det tog lika lång tid att bygga upp en fungerade marknadsavdelning på OPO och skapa bra samarbeten både internt och externt med våra kunder. Nu har vi ett näst intill friktionsfritt flöde på kontoret mellan våra olika avdelningar, vi har fått in Anna O som marknadskoordinator och jag och vår kreativa chef Anna M har skapat ett härligt, kreativt samarbete. OPO går som tåget.

 

Då, när allt är som bäst, är det dags för mig att tacka för fem fantastiska år och lämna detta blomstrande företag för att gå över till elbranschen som marknads och kommunikationsansvarig på One Nordic.

 

Det är inte ett lätt val, men jag tror på konstant utveckling och förändring. Så både för OPO och mig är detta ett bra avslut. Stort tack till alla fina kollegor, bra kunder och inte minst vår fantastiska VD, Irena Färemo!

 

(Foto: Charlotte Strömwall)

Alla nyheter