God Jul barn!

2017-12-20

Eftersom det nästan är jul bestämde vi oss för att ha en julfotografering med några av våra barn på Malmös bästa bageri, Söderberg och Sara. Här kan du läsa om våra erbjudanden och kollektioner för nästa generation.

OPO Kid

Som du kanske vet har vi ett brett utbud av bågar för barn. Från OPO Kid och Hello Kitty till de minsta till WeSC för de unga vuxna.

Glasögon kan upplevas som jobbigt när du är barn. De kan vara obekväma, du måste akta dem så att de inte går sönder och du kanske helst vill vara som majoriteten av barnen i klassen, som inte bär glasögon. 

Därför tycker vi att det är så viktigt att ta fram riktigt bra glasögon för nästa generation. De är vår framtid och dem vi älskar allra mest. Hur skulle man bättre kunna skämma bort ett barn med synproblem än genom att ge henne eller honom ett par perfekta glasögon?

Vi har barnbågar från 99 kronor (retail pris) och kan erbjuda reservdelar upp till två år efter inköp på OPO Kid. En bra deal för de flesta optikerna och deras kunder, föräldrarna. 

WeSC

VÅRA KOLLEKTIONER

Till de allra minsta erbjuder vi OPO Kid. En kollektion färgglada, hållbara och bekväma bågar, anpassade efter små, runda ansikten. 

För de något äldre som redan är högst medvetna om hur de ser ut, har vi vår KunoQvist kollektion. En minime version av KunoQvist för vuxna. Även dessa finns i flera färger men med mindre detaljer än de vuxna bågarna. 

I vårt urval av märken har vi även Hello Kitty bågar för 2-4 åringar. Väldigt rosa och lila i både acetat och metall. De små flickorna älskar dem!

 

Länk till OPO Kid

Länk till KunoQvist Young

Länk till Hello Kitty

Länk till WeSC

 

Alla nyheter