Skyltfönstertävling 2022

Året vinnare och bidrag i tävlingen

Nu är årets skyltfönstertävling avslutad! Här har vi samlat alla de fina och påhittiga bidrag som inkommit under tävlingens gång. Vi har bland annat sett naturmaterial och höns (!) men framför allt mycket kreativitet i era skyltfönster under våren. Alla har verkligen tolkat marknadsmaterialet från KunoQvist på ett eget och personligt sätt – tack för alla era fina bidrag!

Vinnaren i KunoQvists skyltfönstertävling 2022

  • Jacobssonsoptik 220425
  • Jacobssonoptik 220425 2
  • Jacobssonoptik 220425 3

Jacobssons Optik i Växjö

Stort grattis till vinnaren av årets skyltfönstertävling! I år kammade Jacobssons Optik i Växjö hem det åtråvärda priset för sitt fönster.

Med växtlighet och färgklickar har vinnaren skapat ett stilrent skyltfönster där bågar och marknadsmaterial får ta plats. Här vill man stanna till och tittar på alla detaljer!

Årets fina bidrag

Optiker Persson i Norrköping

En fantasieggande tolkning som för tankarna till den drömlika sagan Alice i Underlandet. Eller ett härligt engelskt garden party som vi verkligen vill bli bjuda på!

Runes Optik i Säter - En del av Klarsynt

Tre härliga fönster som förmedlar det allra bästa med våren: den pigga lekfullheten, glädjen och längtan efter den stundande sommaren!

Optiktjänst i Nybro

En cool kubistisk skyltning där de glasögonprydde fåglarna skapar ett roligt inslag!

Glasögonhuset i Klippan

En skyltning som skapar en mjuk och vacker atmosfär i vårens favoritfärger och lyfter fram de härliga karaktärerna som synts i vårkampanjen!

Optikko Kivinen Hämeenlinna

Vackra naturmaterial och färger som lyfter fram den härliga känslan i vårens kollektion och som verkligen speglar inspirationen av strand och hav!

Beautiful natural materials and colors that highlight the wonderful feeling in the spring collection and that really reflect the inspiration of beach and sea!

Carlberg Glasögon & Linser i Göteborg

Ett kreativt och lite busigt fönster som vi är övertygade spred vårglädje hos alla som gick förbi!

Din Ögontjänare i Grästorp

Här fick vi inte bara ett härligt påskpyntat skyltfönster i vårens färger, utan även en höna med på en hörna!

Optikbutiken i Falkenberg

Här möts vi av en sagolik vår bland fåglar och bin. Här vill man slå sig ner på gräsmattan och bara njuta!