Nya på OPO

2022-06-03

Vi växer med både folk och varumärken. I år har vi anställt inte mindre än 4 nya medarbetare.

Vi började med Anna Ohlin som efterlängtad marknadskoordinator i januari. Sen kom Rebecca Henriksson in i April för att avlasta vår ekonomiavdelning. Dante Karlsson har vi haft som extra resurs på lagret redan ett halvår men han blir nu anställd från och med första juni och sist, men inte minst, har vi fått in en ny designer, Gustav Kristensson.

Anna och Rebecca kan ni läsa om i tidigare nyhetsuppdateringar.

Dante Karlsson har varit ett fint stöd till Martin som är ansvarig på lagret. Med fler kunder och fler varumärken blir det också mycket mer att hålla reda på ute på lagret och fler ordrar att packa. Tanken var att han skulle komma in som extra resurs vid behov men då vi växer stadigt dag för dag kände vi att vi gärna ville ha honom här som anställd. Välkommen Dante!

 

Gustav Kristensson kommer senast från Taberg som han var med och grundade. Han har en lång karriär bakom sig som glasögondesigner, bland annat från Skaga. Nu ska han jobba hos oss på OPO som designer tillsammans med vår kreativa chef Anna Mälstad. Vi ser fram mot härliga tider i designstudion. En mer utförlig presentation av Gustav kommer efter sommaren.

Alla nyheter