Kom och träffa oss på Optikmässan i Stockholm

2017-08-09

Den 25-26 Augusti hittar du oss på Optikmässan I Stockholm/Kista. Där visar vi upp vår helt fantastiska höstkollektion från KunoQvist för dam och herr. Höstens bågar är en mix av Bauhaus och Art Deco, två mycket inflytelserika designrörelser från förra seklet.

Vi ser fram mot att träffa er alla i Stockholm och visa er både vår höst kollektion från KunoQvist, men även en street style inspirerad collektion för Wesc, feinschmecker prylar från Breitfeld and Schliekert och riktigt söta bågar för de små. Allt hittar du i vår monter E20 i Kista.

 

Var: Optikmässan/Kista/Stockholm

Vår monter: E20

När: 25 - 26 Augusti

 

Vi är väl förberedda för alla, med nya bågar, nytt material, nya anställda, jazz, bubblor och riktigt god glass från Yollibox.

 

KunoQvist
I år har vår designer tittat bakåt I tiden för att hitta inspiration till en färgglad kollektion, främst tillverkad av rostfritt stål. Lätta bågar i olika former, inspirerade av de stora arkitekt och design rörelserna från förra seklet, Bauhaus och Art Deco. Om Bauhaus karaktäriseras av geometriska former och en stram stil där formen alltid följer funktionen är Art Deco mer djärv i sitt utsökta hantverk med rika färger och mönster som gör varje båge unik.

 

Höstens KunoQvist model är jazz sångerskan Viktoria Tolstoy. En otrolig talang med mycket karaktär och en stark närvaro som passar vårt brand perfekt. Du kommer kunna avnjuta hennes musik i vår monter.

 

WESC
Wesc kollektionen är mer uttrycksfull denna höst. Vi har tagit fasta på street style arvet och vågat dra designen lite längre. En av våra favoriter är den vita, runda bågen med färgglada detaljer. Håll ett öga efter den!

 

Opo Kid + Kunoqvist young
Vi tar även med bågar för den nya generationen. Våra egna barn i olika åldrar har alla varit på besök i showroomet för att testa bågarna och även dem som inte har glasögon trivs så bra i våra bågar att de inte vill ta av dem. Mer behöver vi inte som bevis för att vi har träffat helt rätt.

 

Breitfeld und Schliekert

Självklart tar vi även med väl utvalda delar av vårt sortiment från Breitfeld and Schliekert. Nyheter och bästsäljare.

 

Om du har frågor kring mässan eller vårt sortiment, kontakta våra säljare eller vår kundservice. Vi ses snart!

 

 

 

Alla nyheter