Optikerträff hos OPO

2019-10-29

I lördags hade vi Skånes finest på besök, eller i alla fall en del av dem. Våra säljare Fredrik och Paula hade bjudit in ett antal av våra kunder för diskussion, visning, mingel och middag.

opo scandinavia

Självklart blev det en fantastiskt trevlig eftermiddag och kväll med det här gänget. Det var optiker från Malmö och städer/orter runt om i Skåne som hade samlats på OPO Scandinavias huvudkontor och showroom denna dag. Huvudpunkten på programmet var att få kika på KunoQvist nyheter för 2020 och höra om hur det egentligen går till när man designar bågar. Något vår nya kreativa chef Anna Mälstad höll i, supporterad av vår designer Ibolya Vass. Januaribågarna är inte på plats än, men väl det vi kallar säljprover som duger väl att känna och klämma på.

 

opo scandinavia

Del två var en diskussion om marknadsföringen av både bågar och den fristående optikerns erbjudande i konkurrens med kedjorna.  

 

opo scandinavia

Kvällen avslutades med en finfin middag på matbyrån. Men här fick kameran inte följa med. Vill du komma hit på ett liknande event? Kontakta din säljare så försöker vi sätta ihop något till våren. Vi vill gärna bjuda hit alla våra kunder i omgångar. Det var otroligt uppskattat av kunderna och ger oss ovärderlig input. Stort tack till alla som kom hit i lördags. 

opo scandinaviaopo scandinaviaopo scandinaviaopo scandinavia

 

 

Alla nyheter