Lars är OPOs nya After Sales Teamleader!

2023-03-01

I höst händer spännande saker på OPO! På vår resa framåt har vi nu fått en ny kollega: Lars Nörgård Petersen. Med flera års erfarenhet av försäljning i bagaget tillträder Lars på den nya tjänsten som After Sales Teamleader, där han kommer att utveckla OPOs service och kunderbjudande.

Vi lämnar över ordet till Lars som gärna vill presentera sig själv!

Under många års tid har jag arbetat med försäljning i olika former. Jag har gjort allt från att ringa 100 samtal per dag, till att leda team, utveckla kolleger i rollen som Teamleader & Sales Trainer, till att ingå i ledningsgrupp och arbeta med utbildning och strategi inom försäljning.

Det känns väldigt spännande att få möjligheten att vara med på den resa som OPO Scandinavia har framför sig. Jag hoppas kunna bidra med erfarenhet, kunskap och en passion för utveckling av team och försäljning.

På min fritid tycker jag om det mesta inom sport och fritidsaktiviteter. Badminton, handboll, fotboll (favoritlaget är Manchester United), cykling på både väg och i skog, triathlon, gym och vandring. En härlig upplevelse var vandringen på Kungsleden för 2 år sedan!

Är särbo utan barn och bor Slottsstaden i Malmö. Jag gillar god mat – hemlagad eller på restaurang – med tillhörande dryck.  Har ett stort intresse av design, teknik/prylar, klockor och kläder.

Ser fram emot att lära känna OPO Scandinavias kunder!

Alla nyheter