Ny säljare på OPO för Bollé brands

2022-08-16

I höst välkomnar vi Kristoffer Folkstrand till gänget på OPO Scandinavia! Som fältsäljare kommer Kristoffer att resa Sverige runt med varumärkena Serengeti, Bollé och Cébé.

Låt oss lära känna vår nya säljare lite närmare - vi lämnar över ordet till Kristoffer själv:

En seriös, sporttokig glädjespridare med många bollar i luften som gillar att utmana sig själv. Så skulle nog många av mina nära och kära välja att beskriva mig. Från Staffanstorp i Skåne, där jag nu också bor med min fru My och min dotter Vilda som skall bli storasyster till vintern.  

Min bakgrund inom sälj börjar bli lång. Allt började i sportbutik som säljare på golvet som senare ledde till säljledare och vidare till butikschef. Senaste 3 åren har jag dock varit ute på fältet och arbetat ut mot butiker. Att ha sett och arbetat i alla delar och roller har givit mig insikten om de olika rollerna, utmaningarna som man kan ställas för i butikerna men också vilka härliga och givande relationer man kan skapa. Får man det till att fungera så kan det vara väldigt givande för alla parter.  

För 15 år sedan arbetade jag i alperna och där började ett intresse och skapades en insikt i vad solglasögon och olika linser kan ge för fördelar i de olika ljusförhållandena. Det har hållit i sig och nu när jag har fått chansen att arbeta med starka varumärken inom just detta och dessutom kommer få möjligheten att träffa alla er där ute så kan jag knappt bärga mig att få komma ut och köra igång. 

Förutom att syssla med det här så spenderar jag en hel del tid på is. Som hockeydomare på elitnivå reser jag runt i vårt avlånga land och försöker skapa rättvisa under matcherna. Problemlösning och lugn är två av mina ledord i den rollen och det tar jag också med mig ut i arbetet. Utmana mig själv är något jag går igång på och det senaste jag fastnat för är triathlon som också har lett till några Ironman 70.3 och min första hela Ironman nu i somras. 

Jag gläder mig mycket till att ha fått denna möjlighet att komma till OPO och att få ge mig ut i glasögonbranschen. Första tiden under min introduktion på kontoret så är känslan att jag hamnat helt rätt och med stor tro på framtiden ser jag väldigt mycket fram emot att börja relationsskapande med alla härliga människor som finns där ute bland er.  

Vi hörs och ses framöver.

Alla nyheter