Magiska vinterbilder i samarbete med Kimberley Kitti

2022-11-25

Kimberley Ahlström Kitti har än en gång skapat vackra och stämningsfulla bilder för KunoQvist inför december. Som en del i samarbetet skänker OPO Scandinavia pengar till Barncancerfondens livsviktiga arbete.

Under flera säsonger har KunoQvist samarbetat med konstnären och inspiratören Kimberley Ahlström Kitti. Kimberly Kitti har under ett par år skapat vackra bilder med våra fina glasögonbågar i fokus och nu har det blivit dags igen, den här gången med ett magiskt vintertema! Bilderna kommer att delas på KunoQvists Instagram och Facebook under början av december.

Kimberley Kitti kommer ursprungligen från Skåne, men är numera bosatt och verksam i Kiruna. Hon lyfter gärna fram den norrländska känslan i sina stämningsfulla bilder och i samarbetet med KunoQvist skapar hon vackra scener med våra glasögonbågar.

Som en del av samarbetet skänker vi pengar till Barncancerfonden där Kimberley Kitti varit engagerad under många år.

Vill du veta mer om Kimberley Kitti och ta del av hennes inspirerande arbete kan du göra på hennes Instagram-konto och hemsida! Under 2023 har Kimberley Kitti flera spännande konstnärsprojekt och utställningar på gång, så se till att hänga med i hennes sociala kanaler.

Och glöm inte att följa KunoQvist på Facebook och Instagram!

Alla nyheter