Välkommen Jacob!

2023-03-21

Vårt lager växer – med en ny anställd!

Glada nyheter – nu har vi fått tillökning på lagret! Tillsammans med Martin Andersson kommer nu Jacob Lam att ta hand om våra fina produkter och viktiga leveranser. Jacob har snabbt kommit in i ruljangsen och redan satts på prov när han pga. sjukdom fått rå om lagret på egen hand. Bra jobbat!

Jacob kommer närmast från Postnord och en hejare på alla möjliga transporter – något som vi vet kommer att bidra till en fortsatt snabba leveranser hos oss på OPO. En viktigt del i strävan mot att vara optikerns bästa partner!

Jacob flyttade till Malmö som liten och blev snabbt en riktig skåning. Nu bor han mitt i smeten på Möllevången och har endast en kort skön cykeltur till jobbet.

Inspiration hämtar Jacob från att lyssna på spännande människor, matlagning och resor. På Youtube hittar han mycket av detta och även hur man monterar ihop en bil!
När kylan kommer vill Jacob gärna resa till varmare länder. Resorna har bland annat gått till Vietnam, Thailand, USA, Japan, Kina och så ett gäng länder i Europa. Just Vietnam ligger lite extra varmt om hjärtat, landet där han föddes och även har studerat.

Jacob ser fram emot att få bidra till branschens allra bästa kundservice – med fortsatt ordning och reda på lagret och effektiv hantering!

Varmt välkommen till OPO Jacob!

Alla nyheter