Bollé solbågar kommer att bäras av funktionärer vid Australian Open 2022

2022-01-19

Det franska företaget Bollé brands är marknadsledande tillverkare av solbågar för bärare inom sport. Därför har de fått förtroendet att förse funktionärerna ute på banan under Australian Open 2022 med bågar och linser. Bollé utvecklar olika linser för olika typer av sporter och lägger stor vikt vid bågarnas passform för att de ska sitter bekvämt under intensiv aktivitet.

Bollé - solglasögon av modellen BOLT

Modellen BOLT. Sikt genom Phantom Court sollinsen

 

Den 17 – 30 januari spelas tennisturneringen Australian Open i Melbourne och de nästan 400 funktionärerna ute på planen kommer att bära bågar och linser från franska Bollé. Funktionärerna spelar en viktig roll inom sporten och måste snabbt kunna uppfatta spelet och bollarna på banan. För att stötta dem i sin uppgift och skydda deras ögon från solen, kommer Bollé att förse funktionärerna med solglasögonen av modellen BOLT samt BOLT S utrustade med speciallinser för tennisspel.

Bollé har en lång historia inom sporten och är omtyckta av toppspelare. Företaget har tagit fram linsen Phantom Court för just tennisspel, speciellt utvecklad för att framhäva tennisbollar samt linjerna på tennisbanan. Den här unika och tåliga NXT® linsen återger optisk klarhet, minimerar starkt bländande ljus samt anpassar sig efter ljusförhållanden på banan. Linsen är även behandlade för att stöta bort vattendroppar och smuts för bra sikt. I linserna finns även den revolutionerande VOLT+ tekniken som ger hög kontrast och förbättrad färgåtergivning.

Vill ni veta mer om de olika linserna och produkterna från Bollé brands, vänligen kontakta OPO Scandinavia kundtjänst eller er lokala säljare.

Kontaktuppgifter till kundtjänst:
040 - 45 65 50
info@opo.se

Alla nyheter