KunoQvist på Woman in red

2021-09-20

Den 8 Oktober är det återigen Woman in Red. Denna gång på Malmö Live med massor av vaccinerade gäster. KunoQvist är med som sponsor och vi kommer finnas på plats på eventet samt har med bågar från höstens kollektion på modevisningen. Köp en biljett och stöd forskningen kring kvinnors hälsa!

Woman in red är eventet och kampanjen som startades ac Alexandra Charles och 1,6 miljoners klubben för att sprida kunskap om kvinnors hjärt- och kärlsjukdomar och samlar in pengar till klinisk forskning på kvinnohjärtat.

 

Efter något års uppehåll är det åter dags för event och denna gång på Malmö Live. Det börjar med mingel och mässa där vi står med KunoQvist. Vi visar upp höstens färgsprakande kollektion av bågar tillsammans med Optiker Månsson.

 

Efter mässan är det uppträdanden och under kvällens modevisning kommer modellerna bära ett urval av höstens kollektion. 

 

Du läser med om galan här

 

TÄVLING

Alla som kommer förbi vår monter har möjlighet att ta en selfie med våra bågar på. De som lägger upp bilden på sociala medier och taggar oss är med i en tävling där vinnaren får ett par nya glasögonbågar från höstens KunoQvist kollektion, en synundersökning hos optiker Månsson och slipade glas med din styrka. Ett par nya glasögon helt enkelt!

Svensk design och kvalitet -made to last. 

Tagga bilden med @kunoqvist och #kunoqvist 
Tävlingen pågår under kvällen den 8/10 och hela helgen till söndag kväll den 10/10.
Kanaler som fungerar är instagram och facebook.
Bilden ska föreställa ett foto på den tävlande i ett par KunoQvist bågar.

 

 

 

Alla nyheter