Fältsäljare/Säljagent sökers

2022-03-29

Till våra varumärken under Bollé brands söker vi nu säljare. Är du en tävlingsinriktad solglasögonfantast? Då ska du läsa vidare!

Rekryteringsprocessen sköts av Ranstad. All kontakt gällande rekryteringen ska gå via rekryteringskonsult Olivia Josefsson, olivia.josefsson@randstad.se

 

Arbetsbeskrivning

Är du en tävlingsinriktad solglasögonfantast som gillar mycket kundkontakt och att tänka utanför boxen? Vill du ha ett flexibelt arbete med stort eget ansvar? Som anställd fältsäljare eller säljagent på OPO Scandinavia får du möjlighet att arbeta med försäljning av exklusiva varumärken inom Solglasögon. Under 2021 har OPO Scandinavia haft ett succéår och utökat sin portfölj med fler varumärken. Tre av dessa varumärken är från Bollé-brands som tillverkar högteknologiska solbågar för sportiga människor och lifestyle solglasögon under tre varumärken Bollé, Cebé och High-end varumärket Serengeti som är världsledande inom mineral linser. Som fältsäljare hos OPO Scandinavia får du möjlighet att arbeta med försäljning och marknadsföring av dessa exklusiva varumärken. Är du OPO Scandinavias nya fältsäljare? 

Varmt välkommen med din ansökan. 

 

Kvalifikationer

För att bli framgångsrik i rollen bör du ha

 - Erfarenhet av försäljning, gärna B2B

 - Kunskap och stor intresse av optikbranschen 

 - Mycket goda kunskaper i svenska samt engelska 

 - B-körkort

Meriterande är att ha tekniskt kunnande och kunskap om sollinsernas olika funktioner och egenskaper.

För att trivas i rollen tror vi att du drivs av att skapa och bibehålla goda relationer samtidigt som du värdesätter restiden mellan kundbesöken. Du har en god kommunikationsförmåga och kan anpassa dig utifrån olika kunders behov. Vi ser gärna att du är kreativ och gillar att tänka utanför boxen för att komma med nya idéer. Du har en förmåga att självständigt planera och driva ditt arbete. Sist men inte minst söker vi en person som är tävlingsinriktad och drivs av att jaga resultat.
 
För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

 

Ansvarsområde

Som fältsäljare på OPO Scandinavia kommer du självständigt ansvara för att driva och utveckla affärerna tillsammans med kunder inom optikbranschen i hela Sverige. I rollen ingår bland annat att boka in möten, åka ut på kundbesök och presentera varumärkena, hålla i utbildningar samt att ställa ut på mässor. Vi ser gärna att du är en kreativ person som kommer med nya och innovativa idéer på hur OPO Scandinavia kan marknadsföra sina varumärken. Som fältsäljare/agent utgår du hemifrån (tjänstebil ingår), har förtroendearbetstid och kommer arbeta gentemot optikbranschen i hela Sverige. 

 

Ansökan

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, 12 april, ansök därför så snart som möjligt.

I denna rekrytering samarbetar OPO Scandinavia med Randstad. För mer information eller frågor rörande rekryteringsprocessen vänligen kontakta rekryteringskonsult Olivia Josefsson, olivia.josefsson@randstad.se
 
Du kommer bli anställd av OPO Scandinavia med förtroendearbetstid. Tjänsten är tillsvidare på heltid, med utgångspunkt hemifrån. 
 
Varmt välkommen med din ansökan.

 

Om Opo Scandinavia AB

OPO Scandinavia AB etablerades 1996 och är ett av de Svenska optiska företagen med egen designavdelning på plats i Skandinavien. Vårt huvudkontor är beläget i Malmö. OPO är känt för att ha ett väldigt brett sortiment och våra honnörsord är kvalitet, service och design. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och att vara en god arbetsgivare och leverantör. Detta tror vi är villkor för att lyckas och för att vinna våra kunders förtroende i en konkurrensutsatt marknad som vi upplever som en härlig och ständigt återkommande utmaning. Våra bågar distribueras globalt och på hemmaplan arbetar vi med vår egen säljkår och har medarbetare i Sverige, Danmark, Finland och Norge. Cirka 95% av vår försäljning sker till Norden och resterande del till ett fåtal andra länder.

 

Du hittar annonserna här. 

Säljare Jönköping

Säljare Göteborg

Säljare Stockholm

 

Läs mer om Bollé brands här. 

Alla nyheter