Träffa oss på mässan!

2019-08-21

På Fredag 9.00 öppnar Optikmässan i Stockholm. Du kommer väl och hälsar på i vår monter E20?

OPTIKMÄSSAN
Stockholm/Kista

Länk till eventet

Tider: 23/8 9.00 - 17.00

24/8 9.00 - 16.00

Vår monter: E20

Optikmässan i Stockholm är ett stående inslag i de flestas kalendrar i den Svenska optikbranschen. OPO Scandinavia är självklart där i år på samma plats som tidigare år, monter E20. Vår ambition är att vara tillmötesgående och inbjudande till alla på mässan och vi hoppas så klart att du kikar förbi. Vi bjuder i år på bubbel och raw balls för den som är sugen på något. Vill du kika på bågar, och det hoppas vi så klart, har vi mycket att bjuda på. Vill du boka tid för visning är du välkommen att kika in i montern så hjälper vi dig.

I vår monter E20 visar vi upp höstens nyheter inom alla de varumärken vi har eller företräder. Vi har med vår helt nya kollektion F22 som tagits fram av vår designavdelning efter önskemål från våra kunder. De kände att de saknade en prisvärd titankollektion för män. Nu är den här och vi visar stolt upp den på mässan. Bågar för mannen som visst bryr sig om sitt utseende, men som lägger ännu större vikt vid funktionalitet och tekniska detaljer. 

Årets kollektioner för de små barnen är helt bedårande pastelldrömmar från Hello Kitty och OPO Kid. KunoQvist har som vanligt överträffat sig själv och visar denna höst en harmonisk palett av höstfärger i varierande former och storlekar som alla möts i samma universum. WeSC är supersportig och ungdomlig med en touch av retrovibbar. Vi har även med en del JULBO, fransk kvalitet på sportbågar när de är som bäst, samt våra trendiga NPS bågar där det är en hel del snygga nyheter. 

 

Så, väl mött i monter E20 där vi står från 9.00 på fredag till 16.00 på lördag.

 

 

 

Alla nyheter