OPO + EBBE

2020-06-16

I Malmö finns det ett företag som gör otroligt fina barnkläder i ekologiska material, Ebbe kids. Under juni startar vi ett samarbete med dem som vi hoppas kunna fördjupas längre fram.

Vårt första samarbete med Ebbe kids är en kampanj riktad mot slutkonsument. De första 20 som köper Ebbes fina badrock får ett par Julbo solglasögon för barn, helt gratis. Badrockarna säljs i Ebbe kids egen web-shop och det är även där kampanjen kommer gå.

Du hittar de fina badrockarna i ebbes shop här.

Här ser du ett par Julbo Puzzle i pink/fuchsia som de första 20 badrocks-köparna får. Våra Julbo barnglasögon säljs annars endast i vår B2B webshop här

Längre fram hoppas vi kunna göra samarbeten där Ebbe får vara med och inspirera oss både när det gäller hur vi förpackar våra barnglasögon, så att dessa känns mer attraktiva för slutkunden, samt i designprocessen så att bågar och kläder matchar. 

Mer information om det samarbetet kommer senare under året. 

För mer frågor kring detta, kontakta Lisa Loderus, marknads och kommunikationsansvarig OPO Scandinavia, 0763 113733

Pressmeddelande gällande samarbetet mellan ebbe kids och OPO Scandinavia läser du nedan.

 

Pressmeddelande 2020-06-16

Nya möjligheter och allianser i Coronakrisens spår

Det Malmöbaserade företagen OPO Scandinavia som producerar glasögonbågar och barnklädesmärket ebbe allierar sig för att finna nya vägar i Coronakrisens spår.  

 

OPO Scandinavia designar och producerar glasögonbågar som säljs hos fristående optiker runt om i hela Norden. Barnklädesmärket ebbe säljer barnkläder online via den egna webbshopen men har också återförsäljare både i Sverige och utomlands. Två företag inom mode- och detaljbranschen som inte tänker låta Coronakrisen stoppa dem.

 

”Vi tycker det är viktigt att både hålla humöret uppe och försöka hitta hållbara, lokala samarbeten som kan skalas upp när marknaden pekar uppåt igen” säger Lisa Loderus, marknad och kommunikationsansvarig på OPO Scandinavia.

 

Det första konkreta gemensamma aktiviteten blir en sommarkampanj där kunden får ett par solglasögon för barn vid köp av en badrock från ebbe. Det finns planer på att fördjupa samarbetet inför hösten med olika kampanjer där glasögonbågar och barnkläder vävs samman på ett, för båda parter, fruktbart sätt.

 

”I ekonomiskt tuffa tider vågar vi ifrågasätta och tänka nytt. Vi på ebbe har den senaste tiden arbetat målinriktat för att skapa nätverk och partnerskap med både varumärken och personer som tillsammans kan ge konsumenterna ett högre upplevt värde. Samarbetet med OPO Scandinavia är ett levande bevis på att vi lokalt i Malmö gemensamt kan nå en global marknad med våra hållbara, kvalitetsprodukter för barn.” säker Mikael Thor, VD och grundare av ebbe.                                                                

 

Barnglasögon är något som under lång tid varit ett nödvändigt ont. I dag är det inte bara mer vanligt med glasögon på barn, det finns även ett mycket större utbud av fina bågar.   Genom detta långsiktiga samarbetet vill OPO lyfta glasögon till barn som en rolig accessoar. ”Vem vet – kanske kan vi designa en kollektion där glasögon och kläder matchar varandra? Men dessa satsningar väntar vi med tills marknaden har vänt och vi vet mer om efterfrågan de kommande säsongerna” säger Lisa Loderus.

 

För mer information kontakta:

Lisa Loderus, Marknad/kommunikationsansvarig OPO Scandinavia lisa.loderus@opo.se , +46 (0)763 11 37 33 46

 

 

 

Alla nyheter