Massor av höstnyheter

2021-08-30

Vi är snart inne i september, mässorna är i full gång och lagret svämmar över av alla fantastiska nyheter. Vi har svårt att säga om det är KunoQvist Blastin i rose/guld som kommer bli höstens storsäljare eller kanske herrbågen Paulinio? Eller, varför inte någon från varumärket YOUNG?

Sommaren gick kanske lite för snabbt, och tog slut lite för abrupt med en veckas ösregn över Sverige. Men vi är väldigt glada över att mässorna är igång igen och lika glada över att vi fått in alla kollektioner på lagret i tid. 

Hyllorna dignar av bågar. Snygga bågar, bra bågar, färgglada bågar, barbågar, herrbågar, dambågar, sportbågar och en herrans massa skruvar och pryttlar. Konferensrummet tjänar tillfälligt som lager för en del av våra kollektioner som packas upp nu.

Så - boka in din säljare och lägg dina ordrar - vi skickar allt inom någon dag.

Behöver du marknadsmaterial mailar du kundtjänst eller kikar i senaste nyhetsbrevet där du kan ladda ned material till sociala medier och webben från KunoQvist.

Vi kommer även lägga ut det på de intranät som finns. I slutet på september kommer det bilder från våra övriga varumärken.

Varmt välkommen hösten 2021!

 

 

 

 

Alla nyheter