Dream team in action

2020-11-10

För bara en vecka sedan sken solen över Skåne. Vi tillbringade en hel dag på stranden söder om Malmö, nere vid Falsterbo kanal och fotade vårens fina KunoQvist kollektion. Stort tack till Lotsvillans vandrarhem i Ljunghusen där vi värmde oss, drack kaffe och fixade till våra modeller.

Vårat dreamteam denna gång bestod av:

Charlotte Strömwall som fotograf. Vi har nu jobbat med Charlotte i flera säsonger och tycker att hon har hittat helt rätt känsla för KunoQvist. Och så Lisa Loderus från OPO i bakgrunden. Lisa är både marknadsansvarig och AD på alla våra fotograferingar. 

Helena Ponelli som filmare. Helena både filmar, klipper och lägger ljud på allt vårt rörliga material och det överträffar alltid våra förväntningar.

Kajsa Baeckmark, stylist. Kajsa är ett känt ansikte i Malmö och någon vi länge velat jobba med, nu fick vi chansen! Hon har hittat en rosa tråd som löper genom alla outfits. 

Steffanie Mery på makeup och hår. Steffanie har vi inte jobbat med tidigare, men vi ville denna gång ha en person med en uttalat ung stil. Och det blev så fint! Steffanie jobbar även för Mac på Illum i Köpenhamn när hon inte frilansar som makeup artist för Harvest Agency.  

Och så våra två modeller Ingrid Wisley och Peter Pote från Sweden models. Två härliga människor att jobba med.

All in all - en underbar dag på stranden, trots Corona hägrandes i bakgrunden. Bågarna satt som gjutet på båda modellerna och nu ser vi med spänning fram mot resultatet - bilderna och filmerna som vi sen släpper i januari tillsammans med den helt fantastiska kollektionen. 

Location: https://www.lotsvillan.com/

 

 

Alla nyheter