Afterwork hos Opo Scandinavia

2018-03-05

Fredag den 20 april firar vi tillsammans med vänner, kunder och samarbetspartners en otroligt bra start på 2018 med en Afterwork i vårt showroom!

Event: Afterwork på Opo Scandinavia

Tid: Fredag den 20 april, kl 16-20

Plats: Celsiusgatan 29, Malmö

OSA: aw@opo.se senast den 13 april

kunoqvist

Opo Scandinavia är glasögonföretaget i Malmö som inte har gjort så mycket väsen av sig, men runt om i landet bärs vårt märke KunoQvist av så många att vi i dag har ett av Sveriges största glasögonmärken. Nu är det dags att öpppna dörrarna till vårt showroom - och inte minst vår terass och släppa in Malmö!

Fredag den 20 april, från 16.00 öppnar vi dörrarna och baren! 

Ett gäng Malmökrögare som precis startat eget ska ta fram en specialmeny med snittar till oss och Malmös bästa DJ Johanna Ritscher står vid DJ-bordet. Hon håller vanligtvis i Köpenhamnsklubben Støk, men har lovat att anpassa musiken efter en genuin afterwork. 

Johanna Ritscher

BÅGAR

Det vi vill visa upp är så klart inte bara våra lokaler, utan även våra bågar. Ni är varmt välkomna att prova glasögonbågar från alla våra olika kollektioner när ni är här. KunoQvist, Kalevala, WeSC, NPS, Julbo och våra olika barnbågar. Våra två designers Martin och Irene finns på plats för att tipsa om modeller och fantastiska optiker Thell från Limhamn kommer hit och kan både hjälpa till med bågval samt göra enklare syntester för att avgöra om du behöver glasögon eller inte.

wesc

Vi kommer ha en mingelfotograf på plats som förevigar festen och er när ni provar bågar. Vi kommer även ha en stylist/makeup artist här som kan fixa till er innan ni provar. Vill ni ha nya bilder till er Facebook-profil är det den här kvällen ni ska ta chansen!

 

SOLGLASÖGON

Under kvällen lottar vi ut solglasögon från Altewai Saome eller Viktor & Rolf, vinnaren väljer själv modell ur de två kollektionerna.

 

FINAL I TÄVLING

Under mars/april har vi en tävling i Malmö där vi vill hitta ett antal ambassadörer för vårt varumärke KunoQvist, samt en manlig modell till vårens kollektion, som fotas redan i oktober. Under den här kvällen korar vi vinnarna i tävlingen. 

 

Vi skickar ut inbjudningar under mars månad och hoppas få in svar till aw@opo.se från er innan den 13 april!

Välkomna!

 

 

 

 

Alla nyheter