Ny medarbetare på OPO

2022-01-17

OPO Scandinavia växer under 2022 och till vår glädje kan vi nu presentera ett nytt tillskott till vår marknadsavdelning: i januari börjar Anna Ohlin som marknadskoordinator hos oss och med henne blir vi ännu fler Annor på kontoret! Vi låter Anna berätta lite om sig själv.

Att få möjlighet att arbeta i en, för mig, ny och kreativ bransch känns som att vinna på lotto! Jag ser verkligen fram emot att få lära mig allt om OPO’s verksamhet och produkter. Med erfarenhet av digital och grafisk kommunikation från min tid inom folkbildningen och bilsäkerhetsbranschen, hoppas jag kunna bidra med kreativa lösningar och lite annorlunda infallsvinklar i arbetet på marknadsavdelningen. Jag har också arbetat inom detaljhandeln och vet hur viktigt (och roligt!) det är med riktigt bra kundservice, något som ju OPO värdesätter högt.

Min ambition är att utveckla våra kontaktytor med slutanvändarna för att öka intresset för OPO’s olika varumärken och i slutändan bidra till fler kunder ute i butikerna.

Jag kommer ursprungligen från Lund men bor nu med sambo och två barn i centrala Malmö. Och runt hörnet bor faktiskt både föräldrar och syskon vilket innebär att det blir en hel del spring och barn överallt – en riktigt bykänsla på gatan fast vi bor mitt i stan. Intressen så som inredning och 50-tals porslin har fått stryka lite på foten med en vild ettåring som drar i allt, men med våren och solen dyker det nog upp en nygammal tekopp eller två.

Jag ser fram emot att lära mig ännu mer om OPO och våra fantastiska kunder!

Alla nyheter