WeSC

Med rötter i den svenska skatekulturen skapar framgångsrika WESC street fashion för urbana kids i alla åldrar. Glasögonkollektionen distribueras till hela världen. Samtliga modeller utstrålar den intellektuella och tillbakalutade streetattityd som WESC så framgångsrikt gjort till sin.

S/S 2020

S/S2020 kollektionen består av 3 delar. En bas med metallbågar, en retro med främst acetat och en trend som även den innehåller främst acetatbågar. Inspirationen har hämtats från klädmärket WeSC samt från en laid back surfkultur med sand mellan tårna och transparens i bågarna. Från och med 2020 har vi valt att ta bort de gula skalmtopparna som tidigare var karaktäristiska för WeSC Eyewear. De tog fokus från bågen och satte även en stark skate känsla som även modemärket nu frångått. 

De modeller som vi redan nu vet är mycket omtyckta av både optiker och slutkunder är 523, 314, 142 samt 143. Se nedan. 

 

wesc 523 wesc 314 wesc 142 wesc 143

FW2019

The last collection of the decade. A very urban, young and stylish collection, designed to suit the young person who wants to stand out and blend in at the same time. Trend sensitive frames for a conscious wearer. 

wesc wesc_f/w 2019 wesc
wesc 2019

WeSC 135

WeSC S/S 2019

 

Vårkollektionen från WeSC Eyewear är en baskollektion med en stor del lekfullhet i sitt uttryck.

Det svenska streetwear märket WeSC har denna vår gått tillbaka till sina rötter, sprungna ur 80-talets träningsmode.  Där kläderna har fått mycket starka färger och mönster, har glasögonbågarna designats för att komplettera dessa outfits med en mer nedtonad men ändå personlig stil. Man kan se en lyxig variant av träning och sport även i glasögonbågarna. De tekniska elementen är inbyggda och bågarna har i år OBE flex, liksom ett hårdare acetat (HH) som möjliggör nättare bågar.

 

wesc_136

WeSC 136

 

Modellerna är en nätt Wayfarer, en liten Pilot, några rundare acetatbågar och en stor rund metallbåge för den modiga.  

 

Genomgående färger är olika toner av blått och transparenta acetat som för tankarna till blåsiga dagar på stranden med surfbrädan under armen. En utstickare är den neonrosa, 518 som liksom WeSC kläder denna vår andas 80-tal.

wesc2019

WeSC 132

wesc518

WeSC 518

wesc2019

Imagebilderna visar delar av WeSC vårkollektion tillsammans med WeSC Eyewear S/S19

Foto: David Gabrielron

Make up: Vanessa Carter

Modeller: Clara Marie & Olof

 

WeSC Eyewear WeSC Eyewear WeSC Eyewear WeSC Eyewear WeSC Eyewear WeSC Eyewear WeSC Eyewear WeSC Eyewear WeSC Eyewear