WeSC

Med rötter i den svenska skatekulturen skapar framgångsrika WeSC street fashion för urbana kids i alla åldrar. Glasögonkollektionen distribueras till hela världen. Vi designar och producerar WeSC Eyewear i nära samarbete med deras designer. Samtliga modeller utstrålar den intellektuella och tillbakalutade streetattityd som WeSC så framgångsrikt gjort till sin.

S/S 2020

Vårens ungdomliga kollektion består av 3 delar. En bas med metallbågar, en retro med främst acetat och en trend som även den innehåller främst acetatbågar.

Inspirationen har hämtats från klädmärket WeSC egen vårkollektion som är framtagen i New-York där de numer har sitt huvudkontor och designstudio, samt från en laid back surfkultur med sand mellan tårna och transparens i bågarna.

Vi ser en ung, trendkänslig och medveten bärare som både vill smälta in och vara unik. En spännande utmaning för våra designers! 

 

 

 

 

TRENDER

De modeller som vi redan nu vet är mycket omtyckta av både optiker och slutkunder är 523, 314, 142 samt 143. Alla bågar som ligger helt rätt trendmässigt nu med tjocka acetatskalmar eller assymetriska former.

Från och med kollektionerna 2020 har vi valt att ta bort de gula skalmtopparna som tidigare var karaktäristiska för WeSC Eyewear. De satte en stark skate känsla som modemärket nu frångått till förmån för en mer urban attityd.

EARLIER COLLECTIONS

Till alla våra WeSC plåtningar har vi jobbat med David Gabrielron, en lokal fotograf som fokuserat på modefoto. Vi är otroligt nöjda med vårt samarbete.