JULBO

Anrika Julbo Eyewear har tillverkat solglasögon i de franska Jurabergen sedan 1888. Glasögonen från Julbo är högkvalitativa, tekniskt avancerade och mycket bekväma. De är anpassade för extrema aktiviteter och förhållanden.

Både glas och bågar utvecklas på Julbos anläggning i Jurabergen. Historiskt har Julbo ständigt legat i framkant och med framgångsrikt resultat experimenterat med nya material i jakten på de optimala glasögonen. Julbo har blivit experter på utveckling av tekniska glaslösningar och injektionsplast där man kombinerar mjukt gummi med hårdplast för att de den perfekta passformen.

Alla deras solglas och linser är speciellt framtagna för de individuella sporternas behov. För att skydda ögonen från UV strålar (UVA, B och C) erbjuder de en stor bredd av reaktiva photocroma linser med både poliariserande glas och standardglas. 

I sortimentet finns glasögon för alla åldrar, anpassade för en mängd aktiviteter. Seglare, bergsklättrare, skidåkare, cyklister med flera hittar här glasögon med maximalt solskydd samt med eller utan optisk korrigering.

Produktkatalog