BOLLÉ BRANDS

Bollé brands är det franska företaget med hundraåriga anor, som tillverkar högteknologiska solbågar för sportiga människor under de tre varumärkena Bollé, Cebé och Serengeti.

En nyhet i vår produktportfolio 2021

OPO Scandinavia börjar distribuera och sälja alla tre varumärken, Serengeti, Bollé och Cébé under maj 2021. Bollé brands har en bred produktportfolio som passar OPO bra och samma grundvärderingar. Vi har båda ett starkt kundfokus och expertkunskap inom organisationen. Både OPO Scandinavia och Bollé brands designer, producerar och säljer kvalitetsprodukter. Vi tror starkt på detta samarbete och ser nu fram mot att få visa er produkterna i butik.

SERENGETI

Med anor långt bak i tiden gör Serengeti solbågar inom premiumsegmentet. Serengeti är världsledande inom mineral linser som passar deras premium lifestyle bågar perfekt. De har även utvecklat en lättare polycarbonate lins i flera olika variationer för olika användningsområden till outdoor bågarna. Bågarna är tillverkade av acetat i toppkvalitet med hållbarhet i fokus. Man riktar sig till en lite äldre åldersgrupp som gärna betalar extra för design och kvalitet.

BOLLÉ

Bollé är det sportiga varumärket, marknadsledande på solbågar, skidglasögon och hjälmar inom premiumsegmentet. Kunderna har fokus på träning och prestation, och kompromissar inte med sin utrustning. Här läggs stor vikt vid de olika linserna, där man jobbar med olika linser för olika sporter. Passformen på bågen är av stor vikt för att sitta bra i rörelse och fungera väl i olika aktiviteter.

Vill ni veta mer om de olika linserna är ni välkomna att kontakta vår kundtjänst eller er lokala OPO säljare.

CÉBÉ

Cébé startade som ett varumärke för bergsklättrare för över 100 år sedan. I dag utvecklar man produkter för kunder som söker adrenalinkickar inom olika extremsporter i naturen. Här är det viktigt med linser som klarar olika förhållanden på hög höjd. Bågarna ska andas och sitta perfekt trots svett och smuts.

De har även en stor kollektion av kvalitetsprodukter för barn och ungdomar som OPO starkt kan rekommendera. Barns ögon är mer känsliga för solen är vuxna men glöms ofta bort. Här finns det väl sittande barnbågar som ser coola ut och fyller sin uppgift att skydda ögonen.