BOLLÉ BRANDS

Bollé Brands är det franska företaget med hundraåriga anor, som tillverkar högteknologiska solbågar för sportiga människor under varumärkena Bollé och Serengeti.

En nyhet i vår produktportfolio 2021

OPO Scandinavia börjar distribuera och sälja Serengeti och Bollé under maj 2021. Bollé Brands har en bred produktportfolio som passar OPO bra och samma grundvärderingar. Vi har båda ett starkt kundfokus och expertkunskap inom organisationen. Både OPO Scandinavia och Bollé Brands designar, producerar och säljer kvalitetsprodukter. Vi tror starkt på detta samarbete och ser nu fram mot att få visa er produkterna i butik.

SERENGETI

Med anor långt bak i tiden gör Serengeti solbågar inom premiumsegmentet. Serengeti är världsledande inom mineral linser som passar deras premium lifestyle bågar perfekt. De har även utvecklat en lättare polycarbonate lins i flera olika variationer för olika användningsområden till outdoor bågarna. Bågarna är tillverkade av acetat i toppkvalitet med hållbarhet i fokus. Man riktar sig till en lite äldre åldersgrupp som gärna betalar extra för design och kvalitet.

BOLLÉ

Bollé är det sportiga varumärket, marknadsledande på solbågar, skidglasögon och hjälmar inom premiumsegmentet. Kunderna har fokus på träning och prestation, och kompromissar inte med sin utrustning. Här läggs stor vikt vid de olika linserna, där man jobbar med olika linser för olika sporter. Passformen på bågen är av stor vikt för att sitta bra i rörelse och fungera väl i olika aktiviteter.

Vill ni veta mer om de olika linserna är ni välkomna att kontakta vår kundtjänst eller er lokala OPO säljare.