Välkommen Ulf – ny kollega i Norge!

2023-06-22

OPO har nu två säljare i Norge och vårt nya tillskott heter Ulf Bakke. Tillsammans med Christian Solemsli Kleppe bildar de ett start norskt säljteam. Ulf har fått en snabbkurs i OPO-andan när han var med på sommarkonferensen i juni och känns redan som en del av teamet. Nu låter vi Ulf få presentera sig själv.

Jag kommer senast från barbranschen där jag arbetat i 32 år, 21 år av dessa drev jag en egen pub. Det var en riktigt kul tid, men tråkigt nog satte pandemin käppar i hjulen för företaget. Jag är nu redo för ett nytt spännande äventyr inom glasögonbranschen, som är en helt ny bransch för mig.

Ser fram emot att växa och lära mig nya saker – och inte minst att träffa kunder igen! Tillsammans med Christian ska det bli roligt att lära känna både nya och gamla kunder.

Jag bor i Hamar med mina två barn och sambo. När jag inte jobbar är jag intresserad av alla typer av sporter. Jag tränar själv och håller mig i form, gärna med långa promenader i skog och mark. När jag får möjlighet tycker jag också om att resa och se nya platser och kulturer.

Ser fram emot min nya vardag i glasögonbranschen!

Kontaktuppgifter:

Ulf Bakke 
+47 900 74 276 | ulf.bakke@opo.se

Alla nyheter