Vi har en ny ekonom!

2020-01-15

Låt oss presentera en mycket efterlängtad ny medarbetare. Vår nye ekonom, Stojan Stanev, som hamnade mitt i bokslut och årsredovisningar redan från första dagen.

stojan stanev

Stojan började hos oss i januari efter årsskiftet och börjar bli varm i kläderna inne på ekonomiavdelningen. Högarna av dokument rörande årsbokslut har krympt avsevärt och vi fick nu tid att prata lite med honom. 

Han bor i Malmö med sin sambo och ibland även en hund som de passar. Stojan är 32 år och kommer närmast från PWC. Här på OPO Scandinavia får han en bredare roll och han ser fram mot att få jobba mer övergripande och få en bättre förståelse för OPO´s verksamhet och de olika avdelningarnas utmaningar. Stojan ser även väldigt mycket fram emot att lära känna alla kollegor och komma in i OPO familjen. 

Hans personliga mål inför det nya året är att bli ännu mer hälsosam, även om han redan i dag spenderar en hel del tid ute i naturen. Eftersom vi nu bor i Skåne blir det ställen som Skrylle och Skäralid, men helst reser han längre bort, till varma länder där man får sand mellan tårna och hör vågornas brus. Bästa upplevelsen so far på en resa är ett fallskärmshopp på Nya Zeeland.

Stojan älskar film och fotboll. 

Favoritfilmen är klassikern Gladiator och bästa laget är FC Barcelona. 


Stojan Stanev/Ekonom

Tel: +46(0)40 42 97 00

 

Alla nyheter