Välkommen till OPO Rebecka!

2022-04-20

OPO Scandinavia fortsätter att växa och under våren har vår ekonomiavdelning fått ett välkommet tillskott: möt vår nya ekonomiassistent Rebecka Henriksson! Vi låter Rebecka berätta lite om sig själv:

Ekonomiassistent, mamma och fru är några saker jag är. Noggrann, social och driven problemlösare lika så. Ystadtös som spenderade uppväxten med ekonomisk gymnasieval varvat med bollsporter. Ha många bollar i luften trivs jag med.

Som utbildad Visual Merchandiser är det en dröm att jobba på ett kreativt företag som OPO. Designavdelningens moodboards får hjärtat att slå lite extra. Många år inom detaljhandeln har lagt grunden för kundservicens betydelse. De senaste fem åren har jag arbetat som ekonomiassistent och nu fortsätter min yrkesresa tillsammans med OPO. Jag ser fram emot att bekanta mig med glasögonbranschen.

Efter 10 år i Malmö lämnade jag stadspulsen för ett hus på landet där bor jag med min man och våra två små barn. Jag gillar att upptäcka världen med min lilla familj, både på hemmaplan i vardagen och på resande fot. Jag laddar gärna mina batterier med en promenad i solen, ett dopp i poolen eller i sällskap av familj och vänner. Humor och musik kan alltid sprida glädje en grå dag.

Nu är jag en del av OPOs ekonomiavdelning och jag trivs redan med mina härliga kollegor på detta kreativa, spännande och utvecklande företag. Jag ser fram emot att lära känna alla er kunder och leverantörer framöver. Vi ses! 

Alla nyheter