Ses vi i vår monter på Optikmässan?

2018-08-21

Nu är det åter dags för Optikmässan i Stockholm. Varmt välkomna till vår monter, E:20 den 24-25 Augusti. Vi bjuder på säsongens nya kollektioner i sprakande höstfärger och trendiga modeller!

kunoqvist

I år har vi med oss våra Svenska säljare, Paula, Ola och Fredrik samt ett team från vår formidabla kundtjänst, Katja Regina och Sari Helminen, vår marknadsansvarige Lisa Loderus samt vår nya kreativa chef Anna Mälstad. Så passa på att komma förbi och hälsa på oss! Utöver alla fina bågar bjuder vi även traditionsenligt på bubbel och choklad, samt denna gång äpplen från Kivik! 

 

Under mässan har ni alla 20% rabatt på köp av B&S. Köp in det ni behöver.

 

Vi visar upp nya kollektionerna från KunoQvist: 

Inför hösten 2018 har KunoQvists designer Martin Clauson låtit sig inspireras av den nära naturen med allt vad den har att erbjuda. Den inbjudande skogen med mjuk mossa, morgondimma och löv som glöder som guld. Vi ser även influenser från naturens lekfullhet som kan vara både dramatisk och vacker.

KunoQvist glasögonbågar är ett hantverk, gjorda för att hålla länge. Detaljerna finns där för att öka komforten, förstärka designen eller för att ge det där speciella KunoQvist uttrycket.

 

Vi har även med nya supertrendiga bågar från WeSc:

Coola kvalitetsbågar i både acetat och metal, för en ung publik. Årets kollektion är karaktäriserad av klassiska former som piloten, den runda samt Wayfaren. I varje kollektion har vi adderad trendiga detaljer eller färger som den dubbla näsbryggan på piloten eller den transparent aprikosfärgen i modell 125. 

 

Finska Kalevala Eyewear har sin bästa kollektion någonsin efter att vår designer Irene Toreheim på ett snyggt sätt låtit Kalevalas smycken ta plats i bågarna.

 

Franska JULBO visar upp nya, sportiga modeller.

 

NPS kollektionen 2018 med terminalglasögon är oerhört stark med många fina modeller som ni gärna får komma och titta lite extra på.

 

KunoQvist Young har flera nya eller uppdaterade modeller och färger som även kan passa vuxna med mindre huvud. 

 

OPO Kid har som vanligt flera nya, söta, hållbara bågar med perfekt passform.

 

Så - kom och hälsa på oss i montern så lovar vi att visa er våra stoltheter till ett glas bubbel och ett skånskt äpple! 

 

 

 

Alla nyheter