Ny medarbetare

2020-10-01

Vi har anställt en ny medarbetare till vårt lager. Martin Andersson började hos oss förra veckan och det känns redan som att han är en i gänget!

När Leo, som skötte vårt lager, berättade att han skulle börja plugga, blev det mycket ryggdunkande. Klart pågen skulle utbilda sig! Att det sen sammanföll med OPO´s högsäsong och den månad som vi haft mest att göra på genom tiderna hade ingen kunnat gissa sig till. Så vi blev väldigt glada när Martin kunde börja hos oss med relativt kort varsel.

Martin kommer närmast från Limpex konfektyr där han var ansvarig på lagret. Så, han har stor vana från hantering av väldigt många små saker. Precis som på OPO. Nu skolar vi in Martin och ser fram mot en vår där han själv råddar lagret.

Hans ambition är "att bidra till en bra arbetsplats och leverera snabb kundservice". Han är medveten om att vi redan har branschens bästa kundservice men tror stenhårt på att det alltid går att hitta något som kan göras bättre. Han bidrar redan till en bättre arbetspats bara genom att göra oss lite mer jämställda (3 män och 8 kvinnor) så vi tror stenhårt på Martin!

Martin är 38 år och bor i Trelleborg med fru, två barn, två hundar och en katt. Ja ni förstår att det är full rulle. Så för att få lite lugn och ro ibland spelar han hockey som målvakt i Trelleborg Viking veteraner, men i hemlighet håller han på Frölunda. 

Varmt välkommen till OPO Martin!!

 

 

Alla nyheter