Inga mässor denna vinter?

2022-01-03

I december hade vi fortfarande hoppet uppe om att få träffa er alla på vårvinterns mässor. Nu är det en mässa kvar som inte har bokats av, så vi får ha lite is i magen.

SOLF´s stora optikmässa i Stockholm blåstes av strax före jul när de nya restriktionerna inträdde. Förståeligt och klokt. Det är svårt att mingla och umgås i stora grupper utan att utsätta sig för någon risk. Men vi hoppas ännu på att mässan blir av senare under våren, om inte annat så för att få träffa er även om ni redan gjort era inköp i butik. Läs mer om mässan här. 

De norska mässorna bokades av redan tidigare då de fick sina restriktioner tidigare och fortfarande lever med dem. Här väntar vi nu på att restriktionerna ska lätta så att vi i alla fall kan besöka våra kunder i butik. 

Den finska mässan Ville ja Vaapa, som är lite mindre i storlek blev nyligen avbokad.

OPTIKTEAM

I Danmark tror man fortfarande att Optikteams mässa kan hållas i Vejle. Vi har bokat det, vi har packat väskorna med bågar och håller tummarna. Vi kommer att ta med alla våra kollektioner samt ha en del av montern dedikerad till vårt nya märke Studio Eyewear. Så boka ett möte med Poul Nielsson +45 (0) 28 60 80 43 eller Majbritt Ingenmann: + 45 24 43 68 44

Ladda ner PDF för att beställa verktyg och accessoarer, giltig på den danska OPTIKTEAM mässan, här.

I övrigt hoppas vi i stället få se er alla i era butiker nu under vintern, på lagomt avstånd, med alla försiktighetsåtgärder tagna. 

Vill du ha besök från oss hittar du kontaktuppgifter till din OPO säljare här.

Alla nyheter