En ny stjärna från IHM

2020-11-27

I dag börjar Emma Lanevi sin 16 veckor långa praktik hos oss. Emma går sista året på IHM Business School med inriktning E-Commerce Manager. Vi är otroligt glada över att få in en nybakad e-commerce specialist som kan lära oss om det senaste inom digital marknadsföring samtidigt som vi kan lära henne en del om optikbranschen och hur det är att driva företag i vår bransch det lite speciella året 2020.

Hon beskriver sig själv som en energisk kvinna med stort driv. Den utbildning hon går ska ge kompetens att driva och utveckla e-handel och digital marknadsföring samt att ta ett affärsmässigt helhetsansvar för att skapa kundvärde, kundupplevelse och lönsamhet. Hon gör sin praktik hos oss på OPO Scandinavia fram till april 2021 och kommer att stötta oss i olika projekt under tiden.

Emma är 33 år gammal och bor tillsammans med sin 2m långa fästman Erik i Löddeköpinge. Hon har tidigare jobbat som sverigechef för ett av världens största modeföretag och även varit en vända i mediebranschen. Så fort Emma har tid över studerar hon gärna sin aktieportfölj eller sitter på planet på väg mot sitt nästa äventyr. Det ska bli ett sant nöje att ha dig här Emma, välkommen in i teamet!

 

Läs mer on utbildningarna på IHM business school.

 

 

Alla nyheter