Välkommen Bollé brands

2021-05-03

Vi har glada nyheter. Från och med maj 2021 är OPO Scandinavia ny distributör av Bollé brands i Skandinavien. Bollé brands är det franska företaget med hundraåriga anor, som tillverkar högteknologiska solbågar för sportiga människor under de tre varumärkena Bollé, Cebé och Serengeti.

Bollé brands har en bred produktportfolio som passar OPO bra, och samma grundvärderingar. Vi har båda ett starkt kundfokus och expertkunskap inom organisationen. Både OPO och Bollé designer, producerar och säljer kvalitetsprodukter. Vi tror starkt på detta samarbete och ser nu fram mot att få visa er produkterna i butik.

Som konsekvens av detta nya avtal slutar vi distribuera varumärket Julbo från och med 31 augusti, men självklart kommer vi hjälpa butiker med reklamationer och garantier på redan sålda produkter.

BOLLÈ

Bollé är det sportiga varumärket, marknadsledande på solbågar, skidglasögon och hjälmar inom premiumsegmentet. Kunderna har fokus på träning och prestation, och kompromissar inte med sin utrustning. Här läggs stor vikt vid de olika linserna, där man jobbar med olika linser för olika sporter och på perfekt passform och på bågen.

CEBE

Cébé startade som ett varumärke för bergsklättrare för över 100 år sedan. I dag utvecklar man produkter för kunder som söker adrenalinkickar inom olika extremsporter i naturen. Här är det viktigt med linser som klarar olika förhållanden på hög höjd. Cébé har även en stor kollektion av kvalitetsprodukter för barn och ungdomar. Bågarna ska andas och sitta perfekt trots svett och smuts.  

SERENGETI

Med anor långt bak i tiden gör Serengeti solbågar inom premiumsegmentet, med en amerikansk touch. De är världsledande inom mineral linser som passar deras premium lifestyle bågar men har även utvecklat en lättare polycarbonate lins i flera olika variationer för olika användningsområden till outdoor bågarna. Bågarna är tillverkade av acetat i toppkvalitet med hållbarhet i fokus. Man riktar sig till en målgrupp som gärna betalar lite extra för genomtänkt design och kvalitet.

 

Alla nyheter